Ontmoetingsdagen Hof Zevenbergen 29 juni tem 2 juli 2018

lees meer...

 

Jij bent zo mooi anders dan ik!

Ontmoetingsdagen De Ark Vlaanderen & Hof Zevenbergen

Vier dagen nemen we de tijd om het anders zijn van de anderen op een creatieve manier te verkennen. Vier dagen willen we groeien aan elkaar, samen stil vallen, vieren, gek doen, en nog zoveel meer.

 Deze ontmoetingsdagen zijn bedoeld voor iedereen die samen met mensen met een verstandelijke beperking op zoek wil gaan naar hoe het anders zijn van die ander mij meer mens maakt.

Tijdens deze dagen zijn er geen 'begeleiders' en 'cliënten', maar zijn we allemaal samen gewoon lekker mens. We helpen elkaar waar nodig. Doorheen onze ontmoetingen worden we samen 100% MENS.

Unieke combinatie van vakantie en verdieping. Ieder kan zijn eigen tempo volgen.

In de voormiddag denken, knutselen, spelen, kijken en luisteren we naar een Bijbelverhaal met Willem & Anja. In de namiddag gaan we wandelen, zingen, spelen, schilderen,... 's Avonds is er bar.

Praktisch

van vrijdag 29 juni tem maandag 2 juli 2018

€195

In Hof Zevenbergen, Ranst (bij Antwerpen)

Er kunnen 40 mensen deelnemen.

Info en inschrijven:

voor 1 juni via info@hofzevenbergen.be of schriftelijk Kasteeldreef 22, 2520 Ranst

Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving samen met je betalingsmodaliteiten.

 

5000 kapotte cadeautjes, Mateusz van De Ark Polen laat ons zien hoe je mensen in je hart kan sluiten

lees meer...

Het nieuwe boek van Jean Vanier kan je kopen in een van onze foyers.

lees meer...

Van meet af aan was de stichter van de Arkgemeenschap gefascineerd door het mysterie van Jezus zoals Hij verscheen in het Evangelie volgens Johannes. Een televisieprogramma over het evangelie van Johannes dat Jean Vanier verzorgde voor de Canadese televisie, gaf hem de kans het evangelie te presenteren vanuit de achtergrond van het leven in de Arkgemeenschap en met het oog op de noden van de wereld van vandaag. De commentaar is erop gericht de lezer te brengen tot geloof in en vertrouwen op Jezus, zodat hij het ware leven kan vinden door zijn naam.